Да даряваш в България е трудно, особено за екологични каузи и граждански сдружения, които ги защитават. Затова сме безкрайно признателни на хората, които направиха първата крачка. По повод 25-годишнината си Обществен център за околна среда и устойчиво развитие започна дарителска кампания. Първи в инициативата се включи Христо с дарение от 10 евро чрез PayPal. Христо ни познава отблизо, защото е участвал в еколагери „Езерец“. Но затова пък Наталия от Благоевград не е била пряк участник в наши акции (нека ни поправи, ако грешим). Тя дари по сметка 50 лв. за организацията. 10 евро по повод годишнината ни получихме и от Грздан от Варна. (Не споменаваме фамилии, защото не сме взели разрешение за оповестяването им.)

Нека в най-хубавото време от годината – Коледа, благодарим и на хората, които ни подкрепяха и без повод. Благодарим на Антон, който дари 1000 лева за провеждане на #КонференцияПоДемокрация2021! Благодарим на дамата, която участва с 280 лв. в „Купи картина – подкрепи кауза“ за изграждане на зелена шумова бариера около бул. „Левски“. Благодарим на тези, които купиха продукт от онлайн магазина, за да подкрепят кауза! И на тези, които оставиха левче в дарителската ни кутия по време на #ЗелениПетъци! И на доброволците, които дариха труда си, за да помогнат.

Благодарим ви, приятели! Малките жестове означават много. Те ни дават сили да продължим да отстояваме гражданските каузи и да правим #ЧистаОколнаСреда!