Автор: Свилена Велчева
Публикувано на 27/09/2019

Офисът на Обществен център за околна среда и устойчиво развитие (ОЦОСУР) днес се превърна в снимачна площадка. Фоторепортерът Джанфранко Роконни отрази един ден от дейността на организацията. Фоторепортажът ще бъде публикуван в сайта на Европейската комисия, в раздел „Европейски корпус за солидарност“.

Проектът „Градска екология“ на ОЦОСУР е един от 15-те избрани проекта на Европейския корпус за солидарност, който ще бъде използван като нов образ на програмата. От началото на септември по проекта във Варна работи доброволката от Италия Валентина Вадже.

Целта на фоторепортажа е да се представят проекти и инициативи в различни области и дейности по темата „солидарност“.

ОЦОСУР благодари на екипа на „МАРК“ ООД за отзивчивостта част от снимките, отразяващи кампания „Лист по лист“, да бъдат направени и на тяхна територия.

На снимката (отляво надясно): доброволката Валентина Вадже, фоторепортерът Джанфранко Роконни и председателят на ОЦОСУР Илиян Илиев.

Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Европейски корпус за солидарност и Център за развитие на човешките ресурси. Цялата отговорност за съдържанието се носи от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие.

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина