Екоработилниците са творчески, образователни, ателиета за деца и младежи. В ателиетата работим в две области:

  • Приложно и изящно изкуство – използваме отпадъчните материали, давайки им нов живот. Паралелно с това се учим как да намалим потреблението на пластмаса за еднократна употреба. Учим се как да живеем с идеята за „Нулев отпадък”. Творим произведения на изкуството и показваме на хората как да се справят с отпадъците.
  • Домашна козметика – изработваме домашни сапуни и паста за зъби. Говорим за съдържанието на козметичните измиващи продукти и кремове – кои съставки са вредни, кои полезни, как да четем етикета, като потребители.

Този вид занимания учат децата на креативност, грижа към природата и към здравето си, работа в екип, комуникация, социални взаимоотношения. Участниците не само прекарват добре свободното си време, но и получават насока към това, с което желаят да се занимават в бъдеще.

Заниманията се провеждат при сформиране на група от минимум 5 души всяка събота и/или неделя от 11 ч в зала „Кубрик“ на ул. „Сава Радулов“ № 14. За група „Големи“  (10 – 18 години) са с продължителност 120 мин., а за група „Малки“ (5 – 9 години) – 90 мин. Абонаментната карта е за 4 посещения на цена от 50 лв. без ограничение в периода на използване. Може да закупите и само едно посещение на цена 15 лв.

Цена: 50 лв./4 посещения; 15 лв./1 посещение

Цени: 10 лв./час; 7 лв./час; По договаряне

Направи запитване

(052) 306 423

info@ecovarna.info

Facebook Messenger

Контактна форма