Автор: Свилена Велчева
Публикувано на 22/10/2019

Продуктите с мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“ вече имат нов, още по-атрактивен дизайн. Най-предпочитаният комплект иноксови чаши – с животни, вече е изпълнен с графично „оцветяване“ на фигурите в няколко нюанса на сивото. Новата технология на гравиране запълва цялото изображение, дава усещане на обемност на образа и реалистичен ефект, а това привлича още повече вниманието на децата.

 

„Радваме се, че ще можем да дадем на малчуганите по-красиви герои, които да напомнят да пием вода по-често и да пазим природата. И това да става по-лесно, по-красиво, здравословно и забавно“, заявява Сабина Максимова, координатор на мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“.

Не случайно комплектът чаши с дизайн на животни е най-предпочитан от родителите на малки деца и директорите на детски градини. Той има едновременно и образователен, и екологичен ефект. Животните са едни от основните потърпевши от прекомерната употреба на пластмаса от хората, а човешката дейност е причина за изчезването на редица видове.

Екипът на мисията, в която си партнират Обществен център за околна среда и устойчиво развитие (ОЦОСУР) и ZERA  e подготвил още изненади, които ще съобщим скоро. Продължаваме да подобряваме продукта, благодарение на който спестяваме на обществото десетки хиляди левове разходи, а на природата – стотици хиляди пластмасови чаши всеки ден.

Благодарим на всички, които са част от мисията и споделят нашите ценности!

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина