„Краля на кофража“ е най-новото парче на варненската музикална формация PIZZA. Рап песента иронизира презастрояването по Черноморието. В нея са показани кадри от емблематични места по крайбрежието ни, които вече са бетонирани. В клипа присъства и „Доган сарай“, както и граждански протести от последните години срещу унищожаването на природата. В припева се повтаря „Кой? Кой е краля на кофража? Кой? Чакам те с чука на двубой“.

Клипът е сниман на строителна площадка във Варна, но авторите предпочитат да запазят мястото в тайна. За да не „изтърват“ подходящото място за снимките, музикантите първо заснемат клипа, а след това записват и самата песен, което е доста трудно, призна ръководителят на формацията Стефан Бъчваров.

PIZZA се състои от шестима музиканти, в това число тромпетист и изпълнител на тромбон. В състава си имат и саксофонистка, която в момента работи в Германия. Групата изпълнява основно пънк и рок музика. През последните 20 години сме сътворили над 100 песни, разказа Стефан Бъчваров, който е председател и на младежкото сдружение „Демо“.