Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 23/05/2019

От май 2019 г. към Обществен център за околна среда и устойчиво развитие (ОЦОСУР) се присъедини нов член. Да посрещнем с „Добре дошъл“ Ивайло Иванов.

Ето го и него:

Аз съм…

роден във Варна. Завършил съм икономика и след това биоразнообразие, екология и консервация. Занимавам се с дейности, свързани с опазване на околната среда от 1998 г. като доброволец към много неправителствени организации и като служител на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП). Днес Ивайло е член на Управителният съвет на БДЗП.

В ОЦОСУР съм, защото…

познавам дейността на ОЦОСУР от 1998 г. Известно време имах възможността да работя в един офис с председателя на организацията Илиян Илиев. Винаги съм поддържал и подкрепял каузите, за които работи сдружението. А когато подкрепяш реално една кауза или организация, трябва да го направиш и формално.

От мен може да очаквате…

пълна подкрепа и участие в каузите за защита на околната среда според професионалния ми опит в областта на опазване на биологичното разнообразие и дейности, свързани с подпомагане и изучаване на дивата природа в градската среда.

Отворен съм за…

включване във всякакви дейности и каузи на ОЦОСУР, свързани с опазване на дивата природа, зелената система и градските паркове.

Затворен съм за…

активно участие в политически събития и каузи. На този етап смятам, че гражданският сектор имат по-фокусирани и по-чисти каузи.

Може да ме откриете…

в офиса на ОЦОСУР и чрез контактните форми на сайта на организацията.

Пожелаваме на Ивайло много успешни моменти при нас.

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина