Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 20/11/2015

Поздравяваме Марина Мигелез с добре дошла в ОЦОСУР. Тя е новият доброволец, които ще помага в кампания „Лист по лист“ през следващите дванадесет месеца

Поздравяваме Марина Мигелез с добре дошла в ОЦОСУР. Тя е новият доброволец, които ще помага в кампания „Лист по лист“ през следващите дванадесет месеца. Така задочно ще отговорим и на всички участници в кампанията, в чиито очи съзряхме озадачението при внезапната трансформация на доскорошният снажен, атлетичен мургав помощник, с когото всички бяха свикнали през последната година, в русокосо миньонче. Всъщност благодарение на нашите партньори от организацията „Серховен“, Марина избра България в началото на 2015г. за да прекара една година от живота си работейки като доброволец по програма ЕРАЗЪМ +, на Европейския съюз. Тя е от Кантабрия. Провинция във северна Испания от където беше и предишният доброволец Игнасио Гонзалес.

Marina Miguelez

Освен скрита зад големите кашони с хартия, които ще и се налага да носи всеки вторник и сряда ще можете да я откриете и в другите наши инициативи, за които се подготвя изучавайки активно българският език. Разбира се може и да я срещнете в някоя шумна компания във някое заведение. Със сигурност тогава разпуска след тежък ден изпълнен с физическа работа. Пожелаваме и успех и приятно изкарване в България.

Marina Miguelez

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина