Автор: Десислава Георгиева
Публикувано на 27/10/2021

Мариана Георгиева стана наш най-редовен читател на страницата ни в фейсбук.

Какво Ви кара да влизате всеки ден в нашата фейсбук страница?

  •  Интересни и любопитни са ми вашите инициативи, публикации, статии свързани с опазването на околната среда. Една от най-любимите ми инициативи е “Шише от парфюм върни и книга си вземи”, защото може да намериш хубави и интересни книги от всякакъв жанр, но същото така и да помогнеш.

 Какво харесвате в нашата организация?

  • Харесвам това, че помагате да живеем в един по-зелен свят. Карате хората да се замислят и да помогнат, дори с малки крачки към по-добра и чиста планета.

 Какво бихте посъветвали хората за по-добро зелено бъдеще?

  • Бих посъветвала да променят мисленето си като начало, защото сега живеем в такова време, където хората са само консуматори. Да се замислим колко много вредим на околната среда и на нас самите. Като променим малко навиците си на живот с една малки крачка за по-добро зелено бъдеще!Продължавайте в същия дух, да помагате и измисляте интересни кампании!
Благодарим на Мариана и на всички наши редовни читатели.Изпратени снимка на Значка – “Топ читател”,на нашата страница ( с линк) предоставена ви от Фейсбук и ще получите награда тениска.

Снимки и обработка: Иван Кънев

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подобряване на общественото познание за ролята на гражданската организация за общността

Проектът „Подобряване на общественото познание за ролята на гражданската организация за общността“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване информираността на гражданите за ролята на неправителствените организации в обществото. Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този материал отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина