Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 12/02/2023

Шоуто за климата (The Climate Show) е подкаст, които се предоставя от Юридическия факултет на Университета в Копенхаген. Водещите на подкаста: Беатрис Мартинез Ромера, Линеа Нордландер и Алесандро Монти разговарят с водещи експерти по законодателство и политика в областта на изменението на климата. Така чрез поредица от разговори можете да научите повече по въпроси касаещи текущите развития в изследванията на изменението на климата. Подкастите са на английски. Благодарим на Миросвета Енчева приятел на ecovarna.info която доброволно следи и подбира интересни за аудиторията на сайта теми.

Подкаста The Climate Show момете да слушате:

Ако този материал ти е харесал, може да ни подкрепиш като направиш дарение ТУК! За да бъдем независими в работата си като гражданска организация ние разчитаме изцяло на подкрепата са съмишленици.

 

Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз в рамките на проект Climate action by European citizens delivers for developmentCSO-LA/2018/160048-1/23. Цялата отговорност за съдържанието се носи от организаторите и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Европейския съюз.

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина