Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 16/07/2018

„Спести пари защити семейството си и околната среда“ е поредица от тематични срещи, които дават отговори на въпроси като: Как можем да направим домът си по здравословно място? Как да бъда по отговорен към околната среда без това да увеличи семейния бюджет? Въпросите са много, вие ги поставяте, заедно търсим отговорите. Ще започнем с битовата химия. Какви препарати използваме за да почистваме, перем и дезинфекцираме в къщи. Какво влияние оказват върху нас, членовете на домакинството и околната среда. Какви препарати да ползваме да да сме са по зелени? Заснемете етикета на препарата за които имате съмнения и го донесете за да обсъдим съставките. Ще завършим с нещо практично. Майсторски клас по направа на домашен сапун, воден от Елен Сабатини.

Входна такса от 5 лева, включва материалите за майсторския клас, кафе или чай за участниците. Сумата се заплаща на место.

Желаещите да участват трябва да го направят като ни изпратят заявка (свободен текст) на pecsd@net-bg.net, в полето Тема (subject)-Спести пари защити семейството си и околната среда

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина