Какво е “Recycle Art Academy”?
Творчески, образователни, ателиета за деца и младежи. В ателиетата работим в областта на приложното и изящното изкуство като използваме отпадъчните материали давайки им нов живот. Паралелно с това се учим как да намалим потреблението на пластмаса за еднократна употреба. Учим се как да живеем с идеята за „Нулев отпадък”. Творим произведения на изкуството и показваме на хората как да се справят с отпадъците.

Защо да посещаваме заниманията?
Този вид творчески занимания учат децата на креативност, грижа към природата, работа в екип, комуникация, социални взаимоотношения. Участниците не само прекарват добре свободното си време, но и получават насока към това с, което желаят да се занимават в бъдеще. Recycle Art Academy има за цел да покаже нов вид интересно и иновативно изкуство, чрез участия в изложби, различни събития, фестивали, търгове, проекти в училища и детски градини, лични проекти на участници.

Как функционира “Recycle Art Academy”?

Заниманията се провеждат всяка неделя в КУБРИК (място за срещи и идеи). Намира се на ул. „Сава Радулов“ № 14. Група „Големи“  (10 – 18 години) от 10:30ч до 12:30ч . Група „Малки“ (5 – 9 години) от 13:00 до 15:00ч. Програма за Рециклиращите работилници може да откриете в страницата ни във Фейсбук „Recycle Art Academy“ . Абонаментната карта е за 4 посещения на цена от 50 лв. без ограничение в периода на използване. Първата работилница е подарък,за да може да се запознае детето с нашите занимания и да реши дали му харесва.

Как да се запишем в “Recycle Art Academy”?
Можете да отпарите своето запитване или заявка като попълните и ни изпратите приложената форма:

[contact-form-7 404 "Not Found"]