Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 23/02/2023

Представяме ви Мария Андреева. Тя е правен сътрудник към Екологично сдружение „За Земята“. Неправителствена природозащитна оррганизация, обединяваща усилията на хора, решени да работят за създаване на природосъобразен и равнопоставен живот на нашата планета.

„На „Конференцията по Демокрация“ ще говоря за „Въвеждането на зона за ниски емисии“ и как може въвеждането й да бъде ефективна мярка. Очакваме ви на 26 февруари (събота), Концертна зала на Радио Варна или Стрийм на страницата на www.ecovarna.info –  Начало: 10:30″

Ежегоден граждански форум „Конференция по Демокрация“ стартира през 2015 година. Целта му е да дава трибуна за представяне на разнообразни граждански активности в подкрепа на демократичните ценности в обществото: свобода и защита на граждански права; баланс на интереси на различните групи в обществото; постигане на консенсус.

До момента единадесет форума, на „Конференция по Демокрация“ се реализира благодарение на средства събрани от дарения. За да продължим да даваме трибуна на активните граждани – ПОДКРЕПИ ни!. Направи своето дарение тук.

Последвайте ни в социалните мрежи: 

facebook: https://www.facebook.com/ecovarna

instagram: https://www.instagram.com/ecovarna.info/

Ако харесвате това, което правим, ако сме ви вдъхновили поне малко, може да подкрепите усилията ни тук.

СПОДЕЛИ!