Автор: Десислава Георгиева
Публикувано на 22/02/2022

В поредица от статии Ви представяме лекторите в Конференция по Демокрация – 2022

Казвам се Илиян Илиев, по професия съм еколог. Представлявам “Обществен център за околна среда и устойчиво развитие”. Това е неправителствена организация от град Варна, създадена с обществено полезна цел  да превърне опазването на околната среда в личен интерес на всеки един от нас.

На конференция по Демокрация 2022 ще говоря за възможността, която ние от обществения център стартираме през 2022 г.,  за подпомагане, чрез малки суми, спешни нужди за текущи граждански инициативи. Кои ще може да кандидатства, каква е процедурата и как можете да се възползвате от нея. Всичко по време на тазгодишното издание на Конференция по Демокрация.

В Панел 1: Граждански инициативи от Варна и страната с начален час 10:10ч.

Очаквам Ви!

Обществен център за околна среда и устойчиво развитие

www.ecovarna.info

За повече информация за таз годишното излъчване на Конференция по Демокрация 2022г. може да прочетете тук

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подобряване на общественото познание за ролята на гражданската организация за общността

Проектът „Подобряване на общественото познание за ролята на гражданската организация за общността“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване информираността на гражданите за ролята на неправителствените организации в обществото. Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този материал отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина