Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

На 2, 3 и 4 юли 2021 г във Варна раздаваме награди – торбички за пазар. Ти каква торба искаш да получиш – найлонова, хартиена, биополимерна, от изкуствена материя или от естествен ленен или памучен плат? Избираш най-здравата, тази, която ще ползваш най-дълго, нали? Тази торба е правилният избор – защото ни помага да пазим чиста природата. Не образуваме опасни за живите организми полиетиленови отпадъци. Нe отсичаме дървета за производство на хартия и не разхищаваме ресурси за направата на биополимери. Освен това е практична, удобна и модерна.

Ти пазаруваш ли с такава торба? Ако отговорът е положителен, ти си нашият еко герой – участник в кампания #НеМерсиНосяСи 2021.

Ела на 2, 3 или 4 юли на един от пазарите във Варна, от който най-често пазаруваш с твоята мнокгократна торба:

2 юли, 18 ч – пазар „Чаталджа“

3 юли, 10 ч – пазар „Аспарухово“

3 юли, 11:30 ч – пазар „Младост“

3 юли, 13 ч – пазар „Владислав Варненчик“

4 юли, 11 ч – Фермерски пазар пред Фестивален и конгресен център

Покажи твоята многократна торба за пазар на доброволците от #НеМерсиНосяСи (ще ги познаеш по тениските и торбите с този надпис). Снимай се с твоята торба и ни кажи защо я предпочиташ. А ние ще те наградим с многократна торба за пазар от естествена материя с логото на кампанията #НеМерсиНосяСи.

Твоята снимка и послание, ще станат част от Фейсбук кампания за определяне на „Любим пазар за покупки с еко торба“. Колкото повече клиенти с многократни торби, толкова повече снимки и по-голям шанс твоят пазар да стане победител!

Подкрепи своя любим пазар за покупка с еко торба! Стани част #НеМерсиНосяСи!

Кампания „#НеМерсиНосяСи“ се осъществява с финансовата подкрепа на Vivacom Fund.