Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 29/12/2021

Уважаеми читатели на ecovarna.info,

С влошаващата се климатична криза и рекордните цени на енергията, се налага да намалим потреблението на енергия, като използваме всички налични начини. Затова ние от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие искаме да ви припомни ефективни решения за пестене на енергия, които всички ние можем да използваме. За целта ви предлагаме да посетите каталога за местни решения https://selnee.rea.org.ua/en/ , хостван от Агенцията за възобновяема енергия, координатор на Международната мрежа за устойчива енергия – Европа.

Ако проявите интерес може да участвате и в онлайн/имейл дискусионен форум за местни решения, организиран от нашите колеги от INFORSE-Europe. За целта е необходимо да се абонирате като въведете имейл адрес и име и организация на адрес: https://framalistes.org/sympa/subscribe/local_energy_savings

С това искаме да разпространяваме полезни предложения и да вдъхновяваме повече хора да действат с местни икономии на енергия и възобновяема енергия.

Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз в рамките на проект Climate action by European citizens delivers for developmentCSO-LA/2018/160048-1/23. Цялата отговорност за съдържанието се носи от организаторите и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тоотразява официалното становище на Европейския съюз.

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина