Автор: Свилена Велчева
Публикувано на 28/06/2023

Представяме нашите лектори, с които ще посрещнем „Джулай за климата“ на 1 юли от 10 ч във Фестивален и конгресен център, зала „Пресцентър“.

Гавраил Гавраилов по професия е социолог. Представлява Център за високи академични постижения „Жан Моне“ към Пловдивския университет, създаден с цел да изследва скритата европейска интеграция.

По време на форума „Гражданите срещу промените в климата“ ще говори за „Трън Ултра Рън – Зеленото Злато на България“. Темата проследява гражданския отпор срещу добива на злато в община Трън и как един ултра маратон може да отвори за света сравнително беден на предприемачество район, като Трънския. Началото на презентацията му е в 12,15 ч.

Заповядайте на конференцията „Гражданите срещу промените в климата“ във Варна на 1 юли или ни проследете на живо същия ден в ЮтубФейсбук, Туитър или Ecovarna.info.!

 

Конференцията се организира от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие по проект „Climate action by European citizens delivers for development“, финансиран от Европейския съюз. Провежда се в рамките на фестивала „Зелена революция“, който е разположен в пространството до Община Варна между 29 юни и 9 юли 2023 г.

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина