Автор: Свилена Велчева
Публикувано на 29/06/2023

Представяме нашите лектори, с които ще посрещнем „Джулай за климата“ на 1 юли от 10 ч във Фестивален и конгресен център, зала „Пресцентър“.

Деница Петрова представлява „Грийнпийс“ за Централна и Източна Европа. Организацията е създадена, за да променя нагласите на хората с цел опазване на околната среда и мира.

На форума „Гражданите срещу промените в климата“ Деница ще говори за „Зелено възстановяване на Украйна – пример от района на Буча“. Презентацията й започва малко след 12,30 ч.

Заповядайте на конференцията „Гражданите срещу промените в климата“ във Варна на 1 юли или ни проследете на живо същия ден в ЮтубФейсбук, Инстаграм или Ecovarna.info.!

Конференцията се организира от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие по проект „Climate action by European citizens delivers for development“, финансиран от Европейския съюз. Провежда се в рамките на фестивала „Зелена революция“, който е разположен в пространството до Община Варна между 29 юни и 9 юли 2023 г.

Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз в рамките на проект Climate action by European citizens delivers for developmentCSO-LA/2018/160048-1/23. Цялата отговорност за съдържанието се носи от организаторите и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тоотразява официалното становище на Европейския съюз.

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина