Автор: Свилена Велчева
Публикувано на 29/06/2023

Представяме нашите лектори, с които ще посрещнем „Джулай за климата“ на 1 юли от 10 ч във Фестивален и конгресен център, зала „Пресцентър“.

Александър Симидчиев е лекар по професия. Представлявам сдружение „Въздух за Здраве“, създадено с цел да осветлява здравните аспекти и последици от въздушното замърсяване.

По време на форум „Гражданите срещу промените в климата“ д-р Симидчиев ще говори по темата „Здравните последици от климатичните промени“. Началото на презентацията му е в 11 ч. Александър Симидчиев ще се включи във форума онлайн.

Заповядайте на конференцията „Гражданите срещу промените в климата“ във Варна на 1 юли или ни проследете на живо същия ден в ЮтубФейсбук, Инстаграм или Ecovarna.info.!

 

Конференцията се организира от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие по проект „Climate action by European citizens delivers for development“, финансиран от Европейския съюз. Провежда се в рамките на фестивала „Зелена революция“, който е разположен в пространството до Община Варна между 29 юни и 9 юли 2023 г.

 

Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз в рамките на проект Climate action by European citizens delivers for developmentCSO-LA/2018/160048-1/23. Цялата отговорност за съдържанието се носи от организаторите и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тоотразява официалното становище на Европейския съюз.

 

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина