Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 13/02/2023

Представяме ви Боян Коларов – лектор на тазгодишното издание на „Конференция по демокрация“. По професия той е архитект и философ. Проектира и преподава „Философия“ и „Гражданско образование“ в гимназия. Представлява себе си, но и сдружение „Граждани +“ от Добрич, създадено с цел да провокира по-голяма гражданска активност у добричлии.

На конференцията по Демокрация Боян ще бъде част от Панел 3: „Свобода без граници“, където ще представи авторската книжка „Правото да (си) замълчиш The Right to Remain Silent“. В събота, 25 февруари от 14:00 часа наживо в зала „Концертна“ на радио „Варна“ и онлайн в страницата ни www.ecovarna.info, както и в нашите YouTube, Facebook и Twitter канали.

Ежегоден граждански форум „Конференция по Демокрация“ стартира през 2013 година. Целта му е да дава трибуна за представяне на разнообразни граждански дейности в подкрепа на демократичните ценности в обществото: свобода и защита на граждански права; баланс на интереси на различните групи в обществото; постигане на консенсус.

До момента единадесет форума на „Конференция по Демокрация“ се реализира благодарение на средства, събрани от дарения. За да продължим да даваме трибуна на активните граждани – ПОДКРЕПИ ни! Направи своето дарение тук.

Последвайте ни в социалните мрежи: 

facebook: https://www.facebook.com/ecovarna

instagram: https://www.instagram.com/ecovarna.info/

Ако харесвате това, което правим, ако сме ви вдъхновили поне малко, може да подкрепите усилията ни тук.

СПОДЕЛИ!