Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 24/02/2023

Представяме ви инж. Светослав Стойков, част от екип „Климат и Енергия“ към Екологично сдружение „За Земята“. Неправителствена природозащитна оррганизация, обединяваща усилията на хора, решени да работят за създаване на природосъобразен и равнопоставен живот на нашата планета.

„На конференцията по Демокрация ще говоря по темата „Съществуват ли демократични ценности в програмите за сградна реновация?“.  Темата е част от втория ден на конференцията „Да бъдем енергийно независими“. Очакваме ви на 26 февруари (събота), Концертна зала на Радио Варна или Стрийм на страницата на www.ecovarna.info –  Начало: 10:30″

„Да бъдем енергийно независими“ е проектът, които се изпълнява от партньорите „Обществен център за околна среда и устойчиво“ развитие и инициативата „Зелени закони“. Основната цел, която си постават партньорите е застъпничество за развитие на ВЕИ мощности за бита в контекста потребители-производители.

„Да бъдем енергийно независими“ е проектът, които се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg.

Ако харесвате това, което правим, ако сме ви вдъхновили поне малко, може да подкрепите усилията ни тук.

СПОДЕЛИ!