Автор: Илиян Илиев
Публикувано на 18/02/2023

Представяме ви Вилиана Иванова, журналист и редактор – лектор на таз годишното издание на „Конференция по демокрация“ 2023г. По професия Вилиана е  журналист и редактор. На Конференцията по Демокрация ще представи филма „Огледалото“, проследяващ историята на Варненското езеро и замърсяването на езерните води и крайбрежието. Филмът е направен в съавторство с Даниела Георгиева, която е познат лектор от предходни издания на конференцията. Филмът е резултата от проект „Варненското езеро – огледало на екологичното състояние на региона“.  Проектът е реализиран благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум. В края на представянето ще имаме възможност да обсъдим ценността на Варненско езеро и неговото бъдеще. Очакваме ви на 25 февруари (събота) Начало: 16:50.

Ежегоден граждански форум „Конференция по Демокрация“ стартира през 2015 година. Целта му е да дава трибуна за представяне на разнообразни граждански активности в подкрепа на демократичните ценности в обществото: свобода и защита на граждански права; баланс на интереси на различните групи в обществото; постигане на консенсус.

До момента единадесет форума, на „Конференция по Демокрация“ се реализира благодарение на средства събрани от дарения. За да продължим да даваме трибуна на активните граждани – ПОДКРЕПИ ни!. Направи своето дарение тук.

Последвайте ни в социалните мрежи: 

facebook: https://www.facebook.com/ecovarna

instagram: https://www.instagram.com/ecovarna.info/

АКО ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, Е ВАЖНО ЗА ТЕБ, ПОДКРЕПИ НИ!

Моля, сподели тази информация, за да стигне до повече читатели!

Подкрепи ни с покупка от онлайн магазина