Еколагер – „Далеч от бетонния град“ - 2016

Местоположение: 
с. Езерец Община Шабла
Кога: 
петък 26/08/2016 - 9:00 to неделя 28/08/2016 - 15:00

За пета година поред Обществен център за околна среда и устойчиво развитие /ОЦОСУР/ организира традиционният си летен лагер под мотото „Далеч от бетонния град“

Лагерите се организират в нашия Екоцентър разположен в едно от последните небетонирани населени места по българското Черноморие. В рамките на три дни участниците ще могат да придобият редица умения участвайки в дневните работилници за правене на хляб, изработване на домашни сапуни , направата на слънчева сушилня за плодове, строителни техни с глина и слама.

Тръгваме на 26 август в 9.00 сутринта. Връщането обратно е на 28-ми в неделя след обяд. Разходите за материали за работилниците и храна се покриват от организаторите. Пътните разходи са за сметка на участниците. Няма възрастови ограничения за участие, но местата са ограничени. За това приемаме записвания до 15-ти август или до изчерпване на местата. Нощуването е в палатки. Организаторите осигуряват при необходимост двуместни и триместни платки. Битовите условия са като на къмпинг. Записването за участие става чрез електронна заявка Тук.